Ons team
CHEF
Seppe Bleus
Voor Seppe Bleus was het snel duidelijk, hij zou koken. Na zijn gastronomische studies verdiende Seppe zijn strepen aan de zijde van Meesterchef Paul-Luc Meesen. Kenmerkend voor Seppe is zijn passie en goesting voor het experiment.
Zijn transparante omgang met lokale producten in een moderne Franse keuken vormen de basis van zijn werelds smakenpalet. Gastronomie in een hartelijke doch verfijnde keuken maken het een onvergetelijke ervaring.


GASTVROUW
Liese Bams
Liese heeft haar door de jaren heen verdiept in alles wat zoet is. Met haar zachte en warme karakter zorgt ze voor een aangename beleving in het restaurant. Vanuit haar leergierige aard is ze steevast op zoek naar manieren om de restaurantervaring te verbeteren. Zo is ze momenteel bezig met een specialisatie als chocolatier en staat een vervolmaking als sommelier op de planning.
SOUS-CHEF
Timmy Schijvers
Timmy is de rechterhand van Seppe. Ze werken al jaren samen, vullen elkaar goed aan en zorgen voor de juiste energie in de keuken. Hij is de rust in eigen persoon met een hart voor lekker eten en een passie voor gastronomie.


AMUSES-PATISSERIE
Kyllean Dhondt
Kyllean is de jongste telg van het team, en zijn behulpzaamheid, interesse en leergierigheid typeren hem het best. Hij begon ooit als jobstudent en groeit nu uit tot een vaste waarde in de koude keuken.
ZAALVERANTWOORDELIJKE
Sabien Vangeel
Sabien laat de gasten zich thuis voelen en verwent hen met de gepaste wijnen bij elk gerecht. Ze heeft een uitgebreide wijnkennis met een aparte liefde voor de Zuid-Afrikaanse viogniers.


COMMIS
Marten Sneyers
Marten is de meest geletterde van het team. Met zijn passie voor gastronomie en eindeloze leergierigheid is hij altijd op zoek naar nieuwe inzichten. Zijn enthousiasme, gecombineerd met een verleden bij de Chiro en een voorliefde voor kruiswoordraadsels, zorgt voor een fijne dynamiek in de keuken.
Keukenmedewerker en zaalmedewerker gezocht!
Altijd al willen werken in een jong dynamisch team? In ons team wordt er hard gewerkt, maar ook hard gelachen!
Enige ervaring vereist , bij interesse kan u steeds contact opnemen met ons op het nummer
011 68 76 34 of mailen naar info@defakkels.be