Beste Vrienden Gastronomen,


Niettegenstaande alle inspanningen die wij ons sedert de heropening van enkele maanden geleden hadden opgelegd,  blijft het nu welbekende en gevreesde virus om zich heen grijpen. 


De heropening van ons Restaurant was een groot succes en onze inspanningen om alles veilig te houden droegen hiertoe bij. Ons restaurant bleef veilig, ons personeel extreem aandachtig om alle mogelijke problemen te voorkomen en dit alles was voor ons een reden om voort te doen en onze klanten op de meest veilige manier te kunnen blijven ontvangen. 


Niettegenstaande al onze inspanningen worden we nu, zoals iedereen ondertussen wel weet,  opnieuw verplicht onze deuren te sluiten en dit gedurende minstens 4 weken. 

We zijn zeker niet van plan om bij de pakken te gaan zitten en zullen de nodige schikkingen treffen om ons geacht cliënteel toe te laten gebruik te maken van onze traiteur-service die de volgende weekends actief zal zijn, zodat u op zaterdag 28 november, zondag 29 november, zaterdag 5 december en zondag 6 december de gelegenheid krijgt om van een smaakvol menu te genieten.

Wij hopen dat onze gerechten  u in deze moeilijke tijden enkele momenten van ontspanning en geluk zullen mogen bieden. 

In de hoop u weldra opnieuw te mogen ontmoeten,


Met vriendelijke groeten vanwege Nicole, Paul-Luc en het ganse team.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe menu's en events? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.