Beste vrienden, gastronomen,

 

Graag nemen wij de gelegenheid om u ons eindejaarsmenu voor te stellen. Het wordt zoals gewoonlijk een uitgebreid menu met een grote variëteit aan tongstrelende gerechten die u moeten toelaten op gepaste wijze afscheid te nemen van het oude jaar en hoopvol te beginnen aan het nieuwe.

Wij verwachten u met genoegen in het gezellig kader van ons restaurant waar gastvrijheid, warmte en het thuiskomen centraal staan en dit natuurlijk gecombineerd met onze smaakvolle gerechten.

We hebben er dit jaar voor gekozen om geen afhaaldienst meer te organiseren. Op die manier kunnen we ons toespitsen op een aangename en veilige bediening tijdens de eindejaarsfeesten.

Altijd al willen werken in een jong & dynamisch team? In ons team wordt er hard gewerkt, maar ook hard gelachen!

Kom gerust eens langs voor meer informatie! Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.

 

Tot nader orde en voor zover de regels geen wijzigingen meer zullen ondergaan, hebben we de intentie alles zijn normale gang te laten gaan. Wat de feestdagen betreft, zijn we ter uwer beschikking op 24, 25, 26 en 31 december, 1 en 2 januari.

Vanaf heden begint onze avondshift om 18u. Op Kerst- en Oudejaarsavond verwachten we jullie vanaf 17u30.

Voor meer informatie omtrent de geldende COVID-19 maatregelen in ons restaurant, klik hier

We nemen de gelegenheid te baat om u mede te delen dat wij vanaf 5 januari tot 19 januari vrijaf zullen nemen en dat we u opnieuw kunnen ontvangen vanaf  woensdagavond 19 januari.

 

Als je op de hoogte wil blijven, schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina, of volg ons op facebook/instagram. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe menu's en events? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.