Valentijn menu

Degustatiemenu “ Valentijn 2019 “

"Tentoonstelling Patsy boulez"

Duo van ossenhaas, tartaar met rode biet, komkommer en radijs, gebakken met groentjes, dragon.

*Gebakken sint-Jacobsvruchten, spitskool, bloemkool, zilveruitjes en Vadouvan.

Skrei, paddenstoelen, knolselder, appel, truffel.

Intermezzo : ananas en cocos / ananas et jus de coco

Filet van Anjou duif, tarte-tatin van witloof, boterraap, peer met ponzu, kroketje bout, spruitjes en compote van zwarte pruimen, sausje van Madeira en Port.

*Kaaswagen “Peter Verbruggen“ .
Of
Dessert :
Cheesecake met witte chocolade en pistache, structuren van citrusvruchten, crème van speculaas, ijs van witte chocolade en pompelmoes.

 


Prijs : € 79 p.p. (zonder * € 70 p.p.)
Aangepaste wijnen : € 39 p.p. (zonder * € 29 p.p.).
** Supplement kaas ipv dessert : € 7
of
all in : € 145 pp. zonder * 125 pp  (Aperitief : Champagne met kleine degustatiehapjes.menu, alle dranken, koffie met mignardisen )

OPGELET: ! Op zaterdag werken we enkel met het 4 of 5 gangen menu .

Op donderdag14 februari 's avonds werken we enkel met het all-in formule aan 145 euro pp.