Degustatiemenu “ Valentijn 2019 “
"Tentoonstelling Patsy boulez"
Duo van ossenhaas, tartaar met rode biet, komkommer en radijs, gebakken met groentjes, dragon.
*Gebakken sint-Jacobsvruchten, spitskool, bloemkool, zilveruitjes en Vadouvan.
Skrei, paddenstoelen, knolselder, appel, truffel.
Intermezzo : ananas en cocos / ananas et jus de coco
Filet van Anjou duif, tarte-tatin van witloof, boterraap, peer met ponzu, kroketje bout, spruitjes en compote van zwarte pruimen, sausje van Madeira en Port.
*Kaaswagen “Peter Verbruggen“ .
Of
Dessert :
Cheesecake met witte chocolade en pistache, structuren van citrusvruchten, crème van speculaas, ijs van witte chocolade en pompelmoes.
Prijs : € 79 p.p. (zonder * € 70 p.p.)
Aangepaste wijnen : € 39 p.p. (zonder * € 29 p.p.).
** Supplement kaas ipv dessert : € 7
of
all in : € 145 pp. zonder * 125 pp (Aperitief : Champagne met kleine degustatiehapjes.menu, alle dranken, koffie met mignardisen )
OPGELET: ! Op zaterdag werken we enkel met het 4 of 5 gangen menu .
Op donderdag14 februari 's avonds werken we enkel met het all-in formule aan 145 euro pp.