Menu "Jeunes Restaurateurs d'Europe"

 

“Menu Jeunes restaurateurs d’Europe”

 

Aspergemenu « 2019 »

Salade van asperge, sinaasappel met dragon, Snow Crab, gerookte zalm, meringue van komkommer.

Grijze garnalen, gepocheerd ei, geprakte aardappel, asperge met jonge spinazie, emulsie van kreeft en tomaat.

Intermezzo : Mocktail, matcha thee met schuim van limoen.

Baars, gewokte asperges, shiitaké en sojascheutjes, groen asperges, artisjok, mousseline van wortel,
sausje van asperges en chardonnay, laurier en zwarte peper.

 

**Kaaswagen “Peter Verbruggen“ .

of

Taartje van rum, banaan, vanille en chocolade, structuren van popcorn en karamel “ dolce de leche”.


 Prijs : 70 € pp

Met aangepaste wijnen : + 29 €
* Supplement kaas ipv dessert : +7 €.

Dit menu moet gemeld worden bij reservatie!
Dit menu is niet verkrijgbaar op zaterdag !