Traiteurdienst

Opdat u tijdens de kerstdagen of de eindejaarsperiode sfeervol en gastronomisch

bij u thuis, zonder zorgen, zou kunnen tafelen, stellen wij u de volgende

afhaalgerechten of -menu’s voor.

 

Nieuw :

 

Wenst u Champagne, witte of rode wijnen aangepast aan uw bestelling............wij geven u graag enkele suggesties in het kader van uw budget.

Wijnen :  wit en rood à 10 euro per fles.

Champagne : 23 euro per fles.

Méthode champenoise : Gales à 15 euro per fles.

KOUDE VOORGERECHTEN

1.Huisgemaakte terrine van ganzenlever met chutney van abrikoos en peer, gewelde rozijnen, gelei van peer, brioche toast huisbereid  : 23,00 €

2. Crème brûlée van ganzenlever met zwarte pruimen. ( indien u een brander hebt kan u het zelf afbranden en anders doen wij het maar zal het korstje van suiker niet meer zo krokant        zijn maar ook heel lekker ) : 18,00 €

2.Zeeuwse Oesters Platte 0000      : 4 € / st.
   Oesters Creuses Cat II                : 2.50 € / st.

   De oesters worden geopend of gesloten geserveerd, met oesterbrood en citroen.

3. Halve kreeft, gemarineerde groentjes, dragonmayonaise:  27,00 €.

4. Salade van fregola met crab en gerookte zalm, structuren van wortel en pompoen, mayonaise van kerrie. 21 €

WARME VOORGERECHTEN  

5. Kreeft klassiek “à la nage” geparfumeerd met saffraan, wortel, knolselder, courgette en prei, peterselie :
                   - Als voorgerecht : 27,00 €.
                   - Als hoofdgerecht ( komt er pasta bij ) : 30 €

6. Zeetong gevuld met spitskool, grijze garnaaltjes, courgette en een sausje van koolrabi.

               -  Als voorgerecht : 19,50 €.        
               -  Als hoofdgerecht : 24,00 €. ( grotere portie ) + geprakte aardappel

SOEPEN

8 . Kreeftensoep:  12,50  euro /liter.

9.  Bospaddenstoelensoep :  10 euro /liter.

10. Pompoensoep : 8  euro / liter

11. Witloofsoep : 8 euro/liter

 

HOOFDGERECHTEN

12. Hertenkalf-filet, witlof, bospaddenstoelen, appel met veenbessen, Japanse andoorn, kroketje gevuld met veenbes,
      sausje van jeneverbessen.                                                                                             Prijs : 28 euro pp


13. Fazantenfilet, stoemp van aardappel, appel, raap en lente-ui, spruitje, peer met veenbes, aardappelkroepoek,
      sausje van “fine champgne”                                                                                           Prijs : 25 euro pp


     

KAAS

14. Assortiment van 8 kazen, rozijnentoast, druiven, noten en gedroogd fruit : 15,00 €.


DESSERTEN

15. Crème brûlée van vanille:                                                                                                          Prijs: 11 €.

16.Mousse van rode vruchten, cassis, amandelbiscuit, sausje van rood fruit, gel van bittere chocolade, koekje van witte chocolade en framboos.                                                                                                            Prijs : 12 €

17.Smaken van mango, mandarijn, witte chocolade en speculoos, soepje van bloedsinaasappel en kaneel
                                                                                                                                                             prijs :12 euro

18. Moelleux van chocolade, sausje van vanille                                                                                 prijs : 9 euro

DOOR ONS SAMENGESTELDE MENUS :

Indien u het verkiest kan u een door ons samengesteld menu bestellen.

Menu met gerechten : 6, 13, 16 : 45 €.

Menu met gerechten : 4, 6, 12, 17  : 58 €.

  optie : ½ kreeft ipv : supplement van 10 €.

!!!!! Maak het jezelf niet te moeilijk en kies voor alle genodigden dezelfde gerechten; dit bespaart u een pak zorgen bij de voorbereiding van uw feestmaal!!!!!!!

Voor de crème brûlée een gasbrander voorzien.

Voor het bewerken hebt u nodig : een goed paletmesje om alles over te plaatsen op het bord.

Afhaalgerechten op 24 december en 31 december voor 16h30.

 

WIJ VRAGEN U TE BESTELLEN

Kerstperiode  voor  22 december.
Oudejaarsavond voor 27 december
.

Een ideaal cadeau voor de eindejaarsfeesten :

Een cadeaucheque van ons restaurant naar uw budget, feestelijk en origineel verpakt door Nicole.