Menu ‘Oudejaarsavond’ 2017-2018

 

Menu ‘Oudejaarsavond’ 2018-2019

 

Aperitief :

Champagne Louis Casters geserveerd met onze gekende hapjes

Drie maal Schotse zalm, krab, avocado, edamame, zure room en aardappel en avruga caviaar.


Doornzeekreeft, pompoen, sjalot, crosne, prei, sausje van safraan

Tarbot, risotto van bospaddenstoelen , knolselder.

Intermezzo : Gin-tonic/bloedsinaasappel

 

 Hertenkalf-filet, spitskool, rode biet, witte bonenmousseline, chutney van abrikoos en appel, saus jeneverbessen en blauwe bes.

Dessert : banaan, elixir d’anvers,chocolade,pecannoot.
Koffie met huisgemaakte friandisen

Koffie met mignardisen

Aangepaste wijnen en/of waters

Om middernacht voor elke gast een glas champagne " Casters "

 Prijs/Prix : € 160 all-in.

(Aperitief met hapjes, menu met wijnen en/of waters, Champagne om 00h00 en koffie met mignardisen ).