Welkom

Beste vrienden Gastronomn,

Na een welverdiende vakantie zijn we weer met opgeladen batterijen en vernieuwd enthousiasme aan de slag gegaan; dat we er echt zin in hebben hopen we u te kunnen bewijzen in de komende maanden. 

De herfstmaanden die zich dit jaar reeds heel vroeg laten voelen maken de keuze voor ontspannende momenten misschien wel zeer beperkt maar scheppen  alleszins de juiste atmosfeer om te genieten van heerlijke gerechten en fonkelende wijnen.

Wie weet en wij hopen het van ganser harte verrast de natuur ons toch nog met een laat nazomertje en wordt het ons toegestaan nog even buiten te genieten van de gouden herfsttinten.

Het is niet zonder enige trots dat we u nog kunnen melden dat we door TUI fly geselecteerd werden om het menu samen te stellen dat zij aan boord van hun vliegtuigen in de VIP-klasse zullen opdienen. Dit vanaf oktober 2017 tem april 2018. Een hele eer voor ons en een niet mis te verstane aanbeveling van ons Restaurant!

Wat het ook wordt met het weer..... we zullen verheugd zijn u allen opnieuw te mogen ontmoeten aan een van onze prachtig aangeklede tafels.

Tot snel,

Nicole, Paul-Luc en hun gans team