Welkom

 

Beste vrienden gastronomen,


Het is weer zo ver............ De vakantie die voor sommigen te koud of te nat was, voor anderen een echte meevaller, is weer voorbij en we maken ons klaar om een nieuw werkjaar aan te vatten..... met enthousiasme en vrij van stress.

Het was allemaal te snel voorbij en we zien reeds uit naar alles wat komen gaat....... hier of daar een snipperdag...... misschien nog enkele dagen om er eens tussen uit te knijpen....... een weekendje weg, een ééndags-uitstapje naar een of andere interessante stad of, en waarom niet,
hier dicht bij huis een heerlijke lunch in DE FAKKELS......

De tijd is er niet blijven stilstaan........ zeker niet...... want zoals we dat in het verleden regelmatig hebben gedaan, werd er tijdens de vakantieperiode heel wat opgefrist en in een nieuw kleedje gestoken........ Het zal inderdaad de moeite lonen om opnieuw kennis te maken met onze vernieuwde banketzaal en salon. We hebben met veel aandacht getracht onze klanten te verwennen in een kader van blijvende intieme gezelligheid die in het verleden steeds door iedereen gesmaakt werd.

 

Wij hopen u weldra te mogen ontmoeten in ons restaurant.

Nicole, Paul-Luc en het ganse team.

 

 Ps : Vanaf heden werken we op zaterrdag enkel met het degustatiemenu