Welkom

 

Beste vrienden gastronomen,

Het jaar 2016 is bijna voorbij en we zullen het ons herinneren als een jaar waarin we niet gespaard bleven van rampen en terroristische bedreigingen; zelfs de grootste optimisten onder ons zullen moeten toegeven dat de atmosfeer om ons heen niet meer is wat het ooit geweest is.

Nu kan men in zulke omstandigheden zuchten en bij de pakken gaan zitten, hetgeen alles nog wat negatiever zou laten schijnen dan dat het al is.

We leven echter nog in een stukje wereld waar de goede momenten talrijk zijn en waar de gelegenheden zich weer naar het jaareinde toe zullen voordoen.

Een gezellige en gastronomische avond bij gelegenheid van Kerstmis en Nieuwjaar behoren daar zonder de minste twijfel toe.

We zijn dan ook fier de menu's die we voor deze gelegenheden hebben samengesteld hier bij te voegen. Voor zij die verkiezen aan huis te vieren hebben wij er een lijst van af te halen heerlijkheden al dan niet met wijnen toegevoegd.

Het wordt opnieuw een uitstap naar het land der lekkernijen met als speciale toets enkele minder bekende ingrediënten die voor velen een culinaire ontdekking zullen zijn en waarvan Nicole u met plezier wat meer uitleg zal kunnen verschaffen.

Het wordt een hoogstandje voor de smaakpapillen en een verbreding van uw kennis van de wondere wereld van de keukeningrediënten.

Wij hopen u weldra te mogen ontmoeten en wij nemen deze gelegenheid te baat om u reeds onze beste wensen voor een voorspoedig 2017 aan te bieden.

Nicole, Paul-Luc en de ganse ploeg van “De Fakkels”.

 

 Ps : Vanaf heden werken we op zaterrdag enkel met het degustatiemenu