Menu Paasweekend

Paasmenu

 

Combinatie van tonijn en krokante krab, komkommer, koolrabi en mango,cremeux van groene kerrie.

*Gebakken langoustine, dumpling van kalf en gember, oosterse groentjes, mousse van gekonfijte paprika en aubergine, sausje van citroengras, soja en gember.

Ombervis, grijze garnalen, asperges, crème van spinazie, sojabonen met bloemkool, 

crumble van tuinkruiden, sausje van chardonnay en asperges

Intermezzo :
Cocktail van tropisch fruit met een schuim van sinaasappel en passoã.

« Anjou » duif, butternut, rode biet, peer, kumquat en spitskool.

*Kaaswagen “Peter Verbruggen“ 

Of
Dessert :

Moderne versie van Bounty, structuren van chocolade en kokosnoot.

Prijs : € 79 p.p. (zonder  * € 70 p.p.)

Aangepaste wijnen  € 38 p.p. (zonder € 28 p.p.)

** Supplement kaas ipv dessert  € 7

Opgelet : Gelieve voor Paaszondag uw keuze voor 4 of 5 gangen op voorhand door te geven ! 

Wij vestigen uw aandacht op het feit dat ons restaurant gesloten is van 9 tot en met 19 april.