Menu ‘Oudejaarsavond’ 2017-2018

 

Menu ‘Oudejaarsavond’ 2017-2018

 

Aperitief :
Champagne Louis Casters geserveerd met onze gekende hapjes

 

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten, tartaar van bloemkool, gebakken sint-Jacobsvrucht, gerookte paling, kaviaar Avruga, soepje van bloemkool en gerookte forel.

 

Chutney van wortel en mango, gebakken doornzeekreeft, mousseline en gekonfijte wortel met gebakken ganzenlever, krokant van noten, sausje van worteljus en citroengras.

 

Filet van zeetong, prei met kappertjes, kruim van panko, geprakte aardappel met grijze garnaal en spuma van ei met hazelnootboter en Yuzo, coulis van groene kruiden.



Intermezzo :
 Absolut Cosmo Highball

 

Hertenkalffilet met structuren van rode biet en suikerbiet , cranberry, spruitjes, puree van knolselder en crosnes, polenta, sausje hert met jus rode biet.

 

Dessert :
Taartje van peperkoek met een cremeux van sinaasappel, parfait van kaneel, crème van chocolade, crumble van speculoos.

 

Prijs/Prix : € 160 all-in.

(aperitief met hapjes, menu met wijnen en/of waters, Champagne om 00h00 en koffie met mignardisen ).