Welkom

 

Beste Vrienden Gastronomen,

 Na een natte en weinig aangename winter stevenen we nu naar de lente die ons dit jaar een supervroege Pasen brengt.

Opnieuw willen we u verrassen met bijgaand menu waarin we zowat alles terugvinden wat ons aan de lente doet denken en nog meer aan wat ons in deze mooie periode te wachten staat...................de tijd van de asperges....,  de lonkende vakantiedagen en zoveel meer.

We hopen dan ook al onze vrienden opnieuw te mogen begroeten in ons restaurant waar we met plezier onze klanten enkele onvergetelijke momenten wensen te bezorgen, hetzij binnenshuis, hetzij op ons zonnig terras midden de ontluikende bloemenpracht van onze tuin.

Tot weldra,

Paul-Luc, Nicole en het ganse team.

Info : Wij nemen een beetje rust van 4 tot en met 12 april. Ons restaurant blijft dus even gesloten tijdens deze periode.

 

Nieuwsbrief




Medewerker gezocht

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor de keuken
Vooral koude keuken en patisserie
Full-time contract, fijne werksfeer

Bent u geïnteresseerd? Bel of mail ons